free web tracker Ρυθμίζει την πίεση του αίματος! - ΑΓΡΙΕΛΑΙΟ AGROIL

Ρυθμίζει την πίεση του αίματος!

Ρυθμίζει την πίεση του αίματος!

Ρυθμίζει την πίεση του αίματος!

Το άθερμο αγριέλαιο βοηθά στην ομαλή λειτουργία των αρτηριών, μειώνει την αρτηριακή πίεση, βοηθά στην αντιμετώπιση της υπέρτασης &amp ενώ εμποδίζει την δημιουργία θρομβώσεων.

Το άθερμο αγριέλαιο είναι ο φρουτοχυμός της άγριας ελιάς και συνίσταται να καταναλώνεται ώμο μία κουταλιά της σούπας την ημέρα.

Παράγεται με άθερμη επεξεργασία χωρίς θερμοκρασία και νερό και χάρις στην υψηλή περιεκτικότητά σε φαινολικές – πολυφαινολικές ενώσεις είναι το καλύτερο λάδι στον κόσμο.

Οι ευεργετικές του ιδιότητες για τον οργανισμό μας είναι άπειρες!!!

Χαρακτηριστική είναι η περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως τοκοφερόλες (βιταμίνη Ε), βιταμίνη C, καροτινοειδή (β-καροτένιο, ξανθοφύλλη),n φαινόλες και πολυφαινόλες, περιέχει επίσης μεγάλο ποσοστό σε ελαιοπρωτεΐνη, ελαιοκανθάλη και ελαιασίνη. Πρόκειται για ουσίες οι οποίες υπάρχουν στον πικρό καρπό της αγριελιάς, με πολύτιμες αντιοξειδωτικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας.

Μερικά από τα οφέλη του αγριέλαιου είναι τα ακόλουθα:

–Ελαττώνει την βλαβερή χοληστερόλη στο αίμα (LDL).

–Βοηθά στην ομαλή λειτουργία των αρτηριών και εμποδίζει τη δημιουργία θρομβώσεων.

–Μειώνει την αρτηριακή πίεση και βοηθά στην αντιμετώπιση της υπέρτασης.

–Βοηθά στην πρόληψη της αθηρωμάτωσης και ως εκ τούτου στην προστασία από τη στεφανιαία νόσο.

–Βοηθά στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού και είναι απαραίτητο για όσους πάσχουν από διαβήτη διότι εξισορροπεί το σάκχαρο.

Ένα προϊόν ωφέλιμο για την υγεία! Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: 1 κουτάλι της σούπας 8ml ωμό  αγριέλαιο, κάθε πρωί με άδειο στομάχι, βοηθά στη μείωση και ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα

elEL