free web tracker Βοηθά στην καταπολέμηση του καρκίνου! - ΑΓΡΙΕΛΑΙΟ AGROIL

Βοηθά στην καταπολέμηση του καρκίνου!

Βοηθά στην καταπολέμηση του καρκίνου!

Βοηθά στην καταπολέμηση του καρκίνου!

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η κατανάλωση άθερμου αγριελαίου και ειδικότερα εξαιτίας του ολεϊκού οξέος που αυτό περιέχει, βοηθά και προστατεύει τα κύτταρα και το DNA από τυχόν αλλοιώσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε καρκίνο.

Φυτοχημικά συστατικά που είναι σημαντικά για την υγεία και τα οποία περιέχει το άθερμο αγριέλαιο μπορούν να πυροδοτήσουν τον θάνατο των καρκινικών κυττάρων.

Το άθερμο αγριέλαιο είναι πολλαπλάσια πλουσιότερο σε επωφελείς ουσίες από το ελαιολάδο. Το άθερμο αγριέλαιο είναι αυτό που παραλαμβάνεται από την πραγματική ψυχρή έκθλιψη της άγριας ελιάς μόνο με μηχανικά μέσα, χωρίς θερμοκρασία και νερό.

Συγκεκριμένα η ολεοκανθάλη (oleocanthal) καταστρέφει το “λυσόσωμα”, το συστατικό λοιπόν που ονομάζεται ελαιοκανθάλη, προκαλεί ρήξη ενός τμήματος του καρκινικού κυττάρου, το οποίο απελευθερώνει ένζυμα και προκαλεί κυτταρικό θάνατο, χωρίς να βλάπτει τα υγιή κύτταρα. Με αυτόν τον τρόπο, τα καρκινικά κύτταρα σκοτώνονται από τα ίδια τους τα ένζυμα.

Το άθερμο αγριέλαιο επίσης βοηθά τα κύτταρα να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου που παράγονται κατά το φυσιολογικό μεταβολισμό. Οι οξειδωτικές αυτές ουσίες, προκαλούν βλάβες στο DNA οι οποίες είναι σε θέση να οδηγούν σε καρκίνο.

Ευρήματα καταδεικνύουν ότι είναι πιθανό τα υψηλά επίπεδα ολεϊκού οξέως που προσφέρει το άθερμο αγριέλαιο, να μπορούν να αποτρέψουν τη γένεση και εκδήλωση διαφόρων μορφών καρκίνων.

Οι εργαστηριακοί έλεγχοι σε καρκινικά κύτταρα έδειξαν ότι αυτές οι φυτοχημικές πολυφαινόλες περιορίζουν αποτελεσματικά την ενεργοποίηση του γονιδίου HER2.

Το επωφελής λάδι, επεσήμαναν οι ερευνητές, είναι το λάδι που προκύπτει από την επεξεργασία των ελιών χωρίς την χρήση θερμότητας ή χημικών ουσιών διότι κατά αυτό τον τρόπο περιέχει φυτοχημικά που αλλιώς θα χάνονταν κατά την φάση της επεξεργασίας.

Η έρευνα αναζήτησε ποιά είδη λαδιού είναι πιο ενεργά στην καταπολέμηση του καρκίνου και διαπίστωσε για πρώτη φορά ότι όλα τα μεγάλα συμπλέγματα από φαινόλες που βρίσκονται στο άθερμο λάδι, περιορίζουν σημαντικά την ανεξέλεγκτη έκφραση του γονιδίου HER2, το οποίο εμπλέκεται άμεσα στην ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.

Συνιστώμενη ημερήσια κατανάλωση: 1 κουτάλι της σούπας 8ml ωμό  αγριέλαιο, κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Ένα προϊόν ωφέλιμο για την υγεία!

Μπορείτε να εντάξετε το άθερμο αγριέλαιο στη διατροφή σας για την πρόληψη των παθήσεων: ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!

 

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα

elEL