free web tracker Βοηθά στην καλή υγεία των οστών! - ΑΓΡΙΕΛΑΙΟ AGROIL

Βοηθά στην καλή υγεία των οστών!

Βοηθά στην καλή υγεία των οστών!

Βοηθά στην καλή υγεία των οστών!

Το άθερμο αγριέλαιο είναι ευεργετικό για καλή υγεία των οστών και ειδικότερα στα μικρά παιδιά εφόσον βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου.

Το άθερμο αγριέλαιο είναι ένα παχύρρευστο λάδι που προέρχεται από τον καρπό της άγριας ελιάς η οποία ελεύθερα φύεται όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στο σύνολο της Λεκάνης της Μεσογείου.

Παλαιότερες μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι η οστεοκαλσίνη μπορεί να προλάβει ακόμη και την αντίσταση στην ινσουλίνη, ενώ όταν τα επίπεδά της είναι υψηλά τα κόκαλα βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Έρευνα η οποία πρόκειται να δημοσιευθεί στην Επιθεώρηση Κλινικής Ενδοκρινολογίας της Ενδοκρινολογικής Εταιρείας των ΗΠΑ δείχνει πως η βασισμένη στο άθερμο λάδι διατροφή συμβάλλει σε αύξηση των συγκεντρώσεων οστεοκαλσίνης ορού, η οποία προστατεύει τα οστά.

«Η συμβολή του άθερμου λαδιού στην πρόληψη της οστεοπόρωσης αποδεικνύεται από έρευνες τόσο εντός όσο και εκτός εργαστηρίου» τονίζει ο Δρ.Χοσέ Μανουέλ Φερνάντεζ-Ρεάλ, γιατρός στη Χιρόνα της Ισπανίας και βασικός συγγραφέας της έρευνας.

Συνιστώμενη ημερήσια κατανάλωση: 1 κουτάλι της σούπας 8ml ωμό  αγριέλαιο, κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Ένα προϊόν ωφέλιμο για την υγεία!

Μπορείτε να εντάξετε το άθερμο αγριέλαιο στη διατροφή σας για την πρόληψη των παθήσεων: ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα

elEL