free web tracker Βελτιώνει τη Μνήμη! - ΑΓΡΙΕΛΑΙΟ AGROIL

Βελτιώνει τη Μνήμη!

Βελτιώνει τη Μνήμη!

Βελτιώνει τη Μνήμη!

Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του άθερμου αγριελαίου ενισχύουν τη μνήμη και καταπολεμούν την εμφάνιση ασθενειών του εγκεφάλου.

Βοηθά επίσης στην ομαλή διαδικασία της γήρανσης και είναι παρέχοντας συστατικά απαραίτητα για τους ηλικιωμένους

Ο εγκέφαλος αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από λιπαρά οξέα τα οποία χρειαζόμαστε καθημερινά για την εκτέλεση εργασιών. Είναι επίσης σημαντικά για την ρύθμιση της διάθεσής μας και την βελτίωση της μνήμης.

Όπως και άλλες πηγές υγιών λιπών, το άθερμο αγριέλαιο θεωρείται τροφή που βελτιώνει τη μνήμη και βοηθά στην διατήρηση της γνωσιακής ικανότητας και η οποία σχετίζεται με την ηλικία.

Το άθερμο αγριέλαιο αποτελώντας μέρος της μεσογειακής διατροφής προσφέρει μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που σχετίζονται με την υγεία του εγκεφάλου.

Μια νέα έρευνα υποστηρίζει ότι η προσθήκη άθερμου λαδίου στη διατροφή μας μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη και να προλάβει την εμφάνιση της άνοιας.

Οι επιστήμονες δεν έχουν βρει ακόμα μια ξεκάθαρη και άμεση αιτία της νόσου του Αλτσχάιμερ και της άνοιας. Μια πιθανή εξήγηση είναι η συσσώρευση της tau – μια μη φυσιολογικής πρωτεΐνης στον εγκέφαλο.

Σε μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Aging Cell υποστήριξε ότι η διατροφή με άθερμο λάδι μπορεί να μειώσει την παρουσία της tau, επιβραδύνοντας την εμφάνιση και ανάπτυξη νευροεκφυλιστικών ασθενειών.

Όταν η tau δημιουργεί συσσωματώματα που ονομάζονται ταυπάθειες (tauopathies), διακόπτει την επικοινωνία των μερών του εγκεφάλου, επιφέροντας την απώλεια μνήμης και τη μειωμένη λειτουργία του. Όλες αυτές οι επιδράσεις συσχετίστηκαν με μείωση της tau στον εγκέφαλο.

Αυτές οι πληροφορίες στηρίζουν και πρότερες άλλες έρευνες που υποδείκνυαν τις ευεργετικές ιδιότητες του άθερμου λαδιού στην πρόληψη ασθενειών.

Τα λιπαρά που βρίσκονται στο αγριέλαιο είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και είναι γνωστό ότι:

Μειώνουν την φλεγμονή.

Στηρίζουν την καρδιαγγειακή υγεία.

Μπορούν ακόμα και να χρησιμοποιηθούν τοπικά για την πρόληψη της βλάβης από ηλιακή ακτινοβολία.

Συνιστώμενη ημερήσια κατανάλωση: 1 κουτάλι της σούπας 8ml ωμό  αγριέλαιο, κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Ένα προϊόν ωφέλιμο για την υγεία!

Μπορείτε να εντάξετε το άθερμο αγριέλαιο στη διατροφή σας για την πρόληψη των παθήσεων: ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!

 

 

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα

elEL