free web tracker Απαραίτητο για το πεπτικό σύστημα! - ΑΓΡΙΕΛΑΙΟ AGROIL

Απαραίτητο για το πεπτικό σύστημα!

Απαραίτητο για το πεπτικό σύστημα!

Απαραίτητο για το πεπτικό σύστημα!

Άθερμο Αγριέλαιο: Το δώρο της φύσης και του Θεού για το πεπτικό σύστημα του ανθρώπου και όχι μόνο!

Το άθερμο αγριέλαιο αποδεικνύεται βάλσαμο για το στομάχι, αφού ενισχύει το πεπτικό σύστημα και μειώνει τον κίνδυνο για τη δημιουργία στομαχικού έλκους και γαστρίτιδας!

Έχουμε σκεφτεί άραγε κάποια στιγμή, ότι το πεπτικό μας σύστημα είναι ένα από τα κύρια σημεία επαφής του οργανισμού μας με το εξωτερικό περιβάλλον ;

Αυτός ο δεύτερος εγκέφαλος είναι εξοπλισμένος με τις δικές του αισθητηριακές λειτουργίες και αντανακλαστικά ενώ μπορεί να ελέγχει τη συμπεριφορά του εντέρου ανεξάρτητα από τον εγκέφαλο!

Συνεπώς το πεπτικό μας σύστημα διαθέτει ένα από τα πλουσιότερα δίκτυα νεύρων τα οποία ελέγχουν τόσο την λειτουργία αυτού του ίδιου, όσο και ολόκληρου του οργανισμού μας με την συνεργασία ενός μεγάλου φάσματος ορμονών.

Ένα υγιές πεπτικό σύστημα είναι σημαντικό για την ευημερία μας. Μετατρέπει τα τρόφιμα σε ενέργεια και αποβάλει τα επιβλαβή ενώ διατηρεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την καλή λειτουργία του σώματός μας.

Η διατήρηση ενός υγιούς γαστρεντερικού συστήματος είναι εφικτή και μπορεί να λάβει χώρα διαμέσου της κατανάλωσης τροφίμων που είναι ευεργετικά για το πεπτικό μας σύστημα.

Η επεξεργασία των τροφίμων και η αποβολή των τοξινών είναι σημαντική όπως και οι τακτικές κινήσεις του εντέρου οι οποίες παίζουν ρόλο στην υγεία του γαστρεντερικού συστήματος και συντελούν στη γενική ευεξία του οργανισμού. Επίσης, η παρουσία λίπους και υγρών στη διατροφή είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιούς κινητικότητας του εντέρου.

Το άθερμο αγριέλαιο είναι η ιδανική λιπαρή ουσία, όχι μόνο επειδή ωφελεί και άλλα μέρη του σώματός μας όπως η καρδιά μας, αλλά και επειδή προστατεύει το πεπτικό μας σύστημα από έλκη. Μελέτες δείχνουν ότι η ενσωμάτωση άθερμου αγριελαίου στη διατροφή σας μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία ή πρόληψη των στομαχικών ελκών.

Η υγεία και η ζωτικότητά μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο καλά λειτουργεί το πεπτικό μας σύστημα, ούτως ώστε αυτό, να μπορεί να εφοδιάζει τον οργανισμό μας με τους “δομικούς λίθους” που αυτός χρειάζεται.

Αν η πέψη δεν λειτουργεί καλά, ότι και να τρώμε δεν απορροφάται σωστά και ο οργανισμός μας θα εμφανίσει κάποια στιγμή τα συμπτώματα της έλλειψης κάποιων απαραίτητων συστατικών. Κλινικές έρευνες έχουν τεκμηριώσει ότι ο «υγρός αυτός χρυσός» είναι η μόνη απόλυτα ανεκτή από το στομάχι του ανθρώπου λιπαρή ουσία σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη.

Το άθερμο αγριέλαιο δημιουργεί ένα αίσθημα κορεσμού και βοηθάει αποτελεσματικά στην πέψη και αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών των τροφών, παρουσιάζοντας τον καλύτερο δείκτη απορροφητικότητας και πεπτικότητας από τα εντερικά τοιχώματα από οποιαδήποτε άλλη λιπαρή ουσία.

Βοηθάει επίσης στη μείωση του γαστρικού υγρού εξομαλύνοντας έτσι το αίσθημα της δυσπεψίας, από την οποία σταδιακά μας απαλλάσσει. Χάρις στην μεγάλη του απορροφητικότητα από τον βλεννογόνο των εντέρων, το άθερμο αγριέλαιο καταπραΰνει τα περισσότερα εντερικά σύνδρομα και βοηθά στην άψογη λειτουργία του παχέος εντέρου επιφέροντας αποτελέσματα όπως :

Nα επουλωθούν τυχόν έλκη σε όποιο σημείο του πεπτικού μας συστήματος και να θεραπευτούν φλεγμονές. Επίσης, με τη συνεπικουρία μιας σωστής διατροφής, προλαμβάνει και θεραπεύει την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση ενώ μειώνει, αρχικά αισθητά τα συμπτώματα της δυσκοιλιότητας, μέχρι που τα εξαλείφει τελείως.

Αυτό είναι το άθερμο αγριέλαιο, ο φρουτοχυμός αγριελιάς, το μαγικό χρυσό υγρό, δώρο της φύσης και του Θεού!

Συνεπώς, η καθημερινή κατανάλωση άθερμου αγριελαίου, μια κουταλιά της σούπας 8ml ωμό κάθε πρωί με άδειο στομάχι, αποτελεί ασπίδα και θεραπεία για το πεπτικό μας σύστημα.

Εσύ αποφασίζεις πόσο αξίζει η υγεία σου!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα

elEL