free web tracker Απαραίτητο για διαβητικούς! - ΑΓΡΙΕΛΑΙΟ AGROIL

Απαραίτητο για διαβητικούς!

Απαραίτητο για διαβητικούς!

Απαραίτητο για διαβητικούς!

Το άθερμο αγριέλαιο είναι απαραίτητο για όσους πάσχουν από διαβήτη, γιατί εξισορροπεί το σάκχαρο.

Το άθερμο αγριέλαιο είναι γνωστό για την πολύτιμη συνεισφορά του στη διατήρηση της σωματικής υγείας καθώς και την πρόληψη και καταπολέμηση αρκετών σημαντικών νοσημάτων όπως για παράδειγμα ο σακχαρώδης διαβήτης.

Η διατροφική χρήση άθερμου αγριελαίου μειώνει τις τιμές της γλυκόζης, της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων στο αίμα.

Αποτελέσματα ερευνών έδειξαν ότι ο περιορισμός του επιπέδου της γλυκόζης μετά από κάθε γεύμα, συμβάλει στην πρόληψη των χρόνιων επιπλοκών του διαβήτη. Τα ευεργετικά αποτελέσματα της χρήσης αγριελαίου σε σχέση με την ασθένεια του σακχαρώδη διαβήτη και τα οποία παρατηρήθηκαν στην έρευνα, αποδίδονται στην υψηλή περιεκτικότητα του σε μονοακόρεστα λιπαρά και στην αντιοξειδωτική δράση που προσφέρουν οι πολυφαινόλες.

Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητα του αγριελαίου σε βιταμίνη Ε, βοηθά στη βελτίωση της δράσης της ινσουλίνης και την ρύθμιση του σακχάρου του αίματος. Επίσης, λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης το αγριέλαιο προστατεύει τον οργανισμό από το οξειδωτικό στρες, το οποίο αποτελεί ένα ιδιαίτερα βλαβερό παράγοντα για τους διαβητικούς ασθενείς.

Ωστόσο, παρόλη την ευεργετική του δράση το αγριέλαιο δεν παύει να είναι μια λιπαρή ουσία πλούσια σε θερμίδες και η καταναλωσή του πρέπει να συνεκτιμάται στην συνολική πρόσληψη θερμίδων.

Στα συμπεράσματα των μελετών αναφέρεται επίσης ότι ο περιορισμός του επιπέδου της μεταγευματικής γλυκόζης συμβάλει στην πρόληψη των χρόνιων επιπλοκών του διαβήτη και συνακόλουθα στην βελτίωση της ποιότητα ζωής των ασθενών. Οι ερευνητές εξηγούν ότι τα ευεργετικά αποτελέσματα της κατανάλωσης άθερμου αγριελαίου που παρατηρήθηκαν μπορεί να σχετίζονται, εκτός από την υψηλή περιεκτικότητα του σε μονοακόρεστα λιπαρά, και σε άλλα βιοενεργά συστατικά με αντιοξειδωτική δράση όπως οι πολυφαινόλες.

Συνιστώμενη ημερήσια κατανάλωση: 1 κουτάλι της σούπας 8ml ωμό  αγριέλαιο, κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Ένα προϊόν ωφέλιμο για την υγεία!

Μπορείτε να συμπεριλάβετε το άθερμο αγριέλαιο στη διατροφή σας για την πρόληψη των παθήσεων: ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα

elEL