free web tracker ΑΘΕΡΜΟ ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ - ΑΓΡΙΕΛΑΙΟ AGROIL

ΑΘΕΡΜΟ ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ

(1 αξιολόγηση πελάτη)

60.00

ΑΘΕΡΜΟ ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ

ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ,  250ml. Επεξεργασμένο σε δικό μας ελαιουργείο (καινοτόμα πατέντα) με κάθετη φυγοκέντρηση στις 1300 στροφές και χωρίς προσθήκη νερού. Φυσικός χυμός άγουρης ελιάς.

 

2 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: AGU002 Κατηγορία: Product ID: 5790

Περιγραφή

Το άθερμο αγουρέλαιο παράγεται από άγουρες ελιές κορωνέικης ποικιλίας, επεξεργασμένο με πραγματική ψυχρή έκθλιψη και μας δίνει ένα μοναδικό και ξεχωριστό προϊόν, πικάντικο με πικρή γεύση, έχει ισχυρότερες αντιοξειδωτικές ιδιότητες από το κοινό ελαιόλαδο εξαιτίας της υψηλότερης περιεκτικότητας του σε φαινόλες, οι οποίες έχουν επίσης αντιθρομβωτική δράση. Μας παρέχει μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, καθώς και βιταμίνη Ε, η οποία περιορίζει την δράση των ελεύθερων ριζών και τις βλαβερές συνέπειεςπου προκαλούν στον οργανισμό μας.

Οι ελαιώνες μας βρίσκονται στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και η συλλογή των καρπών γίνεται με τα χέρια.

Μετά από πολλές προσπάθειες και πάρα πολλές δοκιμές στην πορεία μας, κατανοήσαμε ότι για να επιτύχουμε το πραγματικά άθερμο-ελαιόλαδο (φρουτοχυμό ελιάς), δεν αρκούσε μόνο η προσοχή μας στο έδαφος και στα δέντρα. Έπρεπε να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση του ελαιοκάρπου στο ελαιουργείο.
Έτσι, καταλήξαμε στην κατασκευή δικού μας προτύπου ελαιουργείου και να εφαρμόζουμε μία διαδικασία, η οποία εν συντομία περιλαμβάνει τα εξής 8 σημαντικά στάδια:

 1. Έναρξη συλλογής ελαιοκάρπου στο κατάλληλο στάδιο ωρίμανσης άγουρες (πριν ωριμάσουν).
 2. Η επεξεργασία του ελαιοκάρπου γίνεται τη ημέρα της συγκομιδής.
 3. Αποφύλλωση και πλύσιμο του ελαιοκάρπου με καθαρό τρεχούμενο νερό.
 4. Θρυμματισμός ελαιοκάρπου σε σφυρόμυλο με 800 στροφές.
 5. Μάλαξη σε κλειστούς στεγανούς μαλακτήρες (χωρίς θέρμανση).
 6. Η εξαγωγή και διαχωρισμός του φυσικού χυμού, γίνετε σε δικό μας ελαιουργείο κατασκευασμένο από εμάς (καινοτόμα πατέντα) χωρίς προσθήκη ζεστού ή κρύου νερού, με κάθετη φυγοκέντρηση στις 1300 στροφές.
 7. Ο άθερμος φρουτοχυμός ελιάς θα αποθηκευτεί σε μικρές αεροστεγείς ανοξείδωτες δεξαμενές ανά ποικιλία. Π.χ. (αγριέλαιο – αγουρέλαιο – ελαιόλαδο). Έτσι διατηρεί όλες του τις φαινόλες, πολυφαινόλες και τις βιταμίνες του αναλλοίωτες.
 8. Χαμηλή οξύτητα που κυμαίνεται πάντα κάτω του 3%.
 9. Τέλος, θα εμφιαλωθεί με πολύ προσοχή σε σκουρόχρωμες γυάλινες φιάλες των 250ml ώστε να φθάσει στον καταναλωτή, ένα προϊόν υψίστης ποιότητας και χαμηλής οξύτητας, το οποίο έχει διατηρήσει όλα τα φυσικά, ποιοτικά αλλά και θρεπτικά συστατικά του.

Ημερήσια κατανάλωση: 1 κουτάλι της σούπας 8m ωμό, κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Η φιάλη των 250ml επαρκεί για τη χρήση ενός μήνα (30-35 ημερών)

Η ετήσια παραγωγή του φρουτοχυμού μας είναι πολύ μικρή. Εμφιαλώνεται με προσοχή σε μαύρες φιάλες των 250ml για να προστατεύεται από το φώς.

Διαθέτει πλούσια κρεμώδης υφή, έχει φρουτώδη γεύση και όλα τα αρώματα της φρεσκοκομμένης άγουρης ελιάς.

Ποτέ δεν μας φτάνει η ποσότητα για να καλύψουμε τη ζήτηση.

Για σένα που έχεις υψηλά στάνταρ διατροφικής αξίας και θέλεις να ντύσεις ακόμη και τη σαλάτα σου, με άθερμο αγουρέλαιο η ελαιόλαδο με υψηλές φαινόλες πολυφαινόλες, με γεύση, φρεσκοκομμένης άγουρης ελιάς ή και εμπλουτισμένο με φυσικό χυμό πορτοκάλι, μανταρίνι, λεμόνι, θα το βρείς  εδώ στην AGROIL

1 κριτική για ΑΘΕΡΜΟ ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ

 1. Δημήτρης Σοφός

  Τέλειο προϊόν! Θερμά συγχαρητήρια!!!

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elEL