/ by /   Χωρίς κατηγορία / 0 comments

Ποιοι είμαστε

Το ελαιόλαδο Agroil παράγετε απο μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη Γή της επαγγελίας, τη νοτιοδυτική Αιτωλοακαρνανία, στην εύφορη πεδιάδα που τη διασχίζει ο ποταμός Αχελώος και την αγκαλιάζει το Ιόνιο πέλαγος. Οι γνώσεις μας για το ελαιόλαδο, δεδομένου ότι είμαστε ελαιοπαραγωγοί και κατασκευαστές πρότυπου ελαιοτριβείου, μας δίνει το ελάχιστο δικαίωμα, να εγγυούμαστε την αυθεντική ποιότητα του φρουτοχυμού της ελιάς. Βάση της άθερμης και χωρίς πρόσμιξης νερού επεξεργασίας στον ελαιόκαρπο (Δείτε το ΕΔΩ)

Όραμα μας είναι: Να κάνουμε τον καλύτερο <<φρουτοχυμό ελιάς>> και όχι ακόμα ένα απο τα πολλά ελαιόλαδα, και να δημιουργήσουμε, μια αφετηρία ενός μαγνητικού πεδίου που θα ελκύει ανθρώπους με υψηλά στάνταρ διατροφικών αξιών, προσφέροντας υγιεινή λειτουργία και προστασία στον οργανισμό τους. Παράγουμε πολύ προσεκτικά με πολύ λεπτομέρεια, αγάπη, μεράκι και τεχνογνωσία στο δικό μας ελαιοτριβείο τον άθερμο φρουτοχυμό της ελιάς που κάνει τη διαφορά από τα υπόλοιπα ελαιόλαδα. Επεξεργασμένο χωρίς νερά και θερμοκρασίες. (ΨΥΧΡΗ ΕΚΘΛΙΨΗ)

Ο φρουτοχυμός της ελιάς παραμένει στην αρχική του κατάσταση σε πολύ χαμηλή οξύτητα χωρίς αλλοιώσεις στη γεύση το άρωμα, και τις υγειοπροστατευτικές πολυφαινόλες για να έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Μην ξεχνάτε πως ο καρπός της ελιάς είναι φρούτο με χυμό. Η θρεπτική του αξία και η συμβολή του στην υγεία, είναι πλέον αναγνωρισμένη παγκοσμίως και οι επιστημονικές τεκμηριώσεις ευρέως γνωστές.
Κάποιοι ονόμασαν το άθερμο ελαιόλαδο ”θείο δώρο” άλλοι ”πράσινο χρυσό” και άλλοι ”υγρό χρυσό”. Η Ελλάδα και για μας η Αιτωλοακαρνανία με το εύκρατο κλίμα και τα εύφορα εδάφη της, παράγει ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα στον κόσμο. Και εμείς το καλύτερο. Λόγω της πρότυπης επαναστατικής πατέντας που μας δίνει τη δυνατότητα της άθερμης και χωρίς νερό επεξεργασίας του ελαιοκάρπου. Φτάνοντας έτσι στην παραδοσιακή μορφή του φυσικού χυμού της ελιάς. (ΨΥΧΡΗ ΕΚΘΛΙΨΗ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Οι ελιές συλλέγονται με τα χέρια (χωρίς καταπόνηση ) και το ελαιόλαδο παράγεται εν ψυχρώ εντός 2-3 ωρών από τη συγκομιδή. Η οξύτητα του, είναι πάντα κάτω του 0,3%, τα χαμηλά επίπεδα των Κ232, Κ270 και ο πλούτος του σε πολυφαινόλες, (Σημειώνεται ότι οι ουσίες Ελαιοκανθάλη και Ελαιασίνη διαθέτουν σημαντική βιολογική δράση και σε αυτές έχουν αποδοθεί αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, καρδιοπροστατευτικές και νευροπροστατευτικές ιδιότητες), βιταμίνη Ε και πολύ πλούσια σε Ω-3 + Ω-6 λιπαρά, φρουτώδες, Πικρό, Πικάντικο και με έντονο άρωμα ελιάς, το καθιστούν όχι απλά ένα συνηθισμένο ελαιόλαδο, αλλά, ένα φυτικό συμπλήρωμα το οποίο είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την υγεία μας.
Η ικανότητα να κατανοείς τη φύση και να της επιτρέπεις να παράγει τα δώρα της με τους δικούς της ρυθμούς και κανόνες. Για εμάς είναι στάση ζωής.

                                      ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

ΑΘΕΡΜΟ ΑΓΡΙΕΛΑΙΟ     ΑΘΕΡΜΟ ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ      ΑΘΕΡΜΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

*Οι λέξεις ή οι προτάσεις που είναι χαρακτηρισμένες με γαλάζιο χρώμα λειτουργούν ως μπουτόν, πατήστε πάνω τους και σας μεταφέρουν στην εξήγηση της λέξης η πρότασης.

SHARE THIS

Αφήστε σχόλιο